CAUTA JOB-URI :
  

angajatori candidati testare


Compania dvs aici:

Acord de confidentialitate

          

        Echipa oferte-jobs.ro incearca sa protejeze dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor acestui site. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub NR. 11380 din 05.05.2009.

        Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. GOLD-PSY SOLUTIONS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


        Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferte-jobs.ro informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre oferte-jobs.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea oferte-jobs.ro de a va oferi serviciile solicitate.

 

        Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal si autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

        Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor din site-ul nostru.

        Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@oferte-jobs.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

        Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

        Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale reglementeaza modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal ce pot sta la baza identificarii utilizatorilor site-ul oferte-jobs.ro. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul oferte-jobs.ro. Acest acord de confidentilitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

 

        Informatii generale colectate de oferte-jobs.ro

        In momentul inregistrarii pe site-ul oferte-jobs.ro , prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse oferte-jobs.ro, vizitarea anumitor servicii din reteaua oferte-jobs.ro, sau prin activarea unor materiale promotionale/publicitare, oferte-jobs.ro va prelucra informatiile cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In unele zone ale site-ului, oferte-jobs.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numar al cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor oferte-jobs.ro si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-ului noastru, oferte-jobs.ro colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, caracteristici psihologice, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre aceste tipuri de informatii. In momentul crearii unui cont pe site-ul oferte-jobs.ro va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate si interese personale. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. oferte-jobs.ro primeste si inregistreaza, de asemenea,  pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. oferte-jobs.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare, testarea psihologica si activitatea desfasurata pe site-urile noastre - in scopul de a facilita accesul la aceste site-uri, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

        Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale oferte-jobs.ro

        Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand oferte-jobs.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, baza de date cu CV-urile cautabile, pentru fi copiate si stocate de catre terti asupra carora oferte-jobs.ro nu are nici un control. Echipa oferte-jobs.ro nu este responsabila pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand oferte-jobs.ro.

        Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Oferte-Jobs

        Echipa  oferte-jobs.ro utilizeaza informatiile stranse de pe site, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont va dati acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de oferte-jobs.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre oferte-jobs.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

        Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

oferte-jobs.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
oferte-jobs.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
-  cu acordul dvs. ;
- daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de oferte-jobs.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:


(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile oferte-jobs.ro sau ale partenerilor afiliati;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de oferte-jobs.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- in cazul in care oferte-jobs.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator. In cazul in care oferte-jobs.ro devine insolvabil, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul sau baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe oferte-jobs.ro.


        Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator /
        CV-urile si rapoartele psihologice rezultate in urma testarilor psihologice


        Fiind un site de recrutare online, oferte-jobs.ro va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date, precum si posibilitatea de a obtine o testare psihologica relevanta care sa completeze datele dvs. atunci cand aplicati pentru un loc de munca.

        Incercam sa limitam accesul la baza noastra de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal si agentiilor/institutiilor de securitate nationala dar nu garantam ca alti terti nu pot avea acces la baza noastra de date.


oferte-jobs.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii CV-urilor de terte parti care au accesat CV-urile cat timp sunt in baza noastra de date.
oferte-jobs.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele proprii de contact pe care le-a inregistrat.

        Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand doriti. CV-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care angajatorii, recrutarii, managerii de personal au platit pentru o copie a bazei noastre de date, sau in cazul in care tertii au castigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

 

        Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contului dvs. de oferte-jobs.ro , acesta este protejat de o parola.

 

        Feedback

oferte-jobs.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

        Modificari ale politicii de confidentialitate

Orice schimbare a regulilor de confidentialitate va fi publicata in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office@oferte-jobs.ro .


†††††††††††† Va multumim ca folositi serviciile oferte-jobs.ro !


Compania dvs aici: